Esporta Fitness Worth (editie 2023) | Dokter van opleiding (2023)

Esporta Fitness, een nieuw fitnessmerk onder LA Fitness, is actief op meer dan 700 locaties in de Verenigde Staten. Een van de hoogtepunten van eSports zijn de budgetlidmaatschapsopties.

De lidmaatschappen beginnen bij $ 9,99, waarmee het een van de goedkoopste sportschoolketens in de VS is. Om deze redenen is de sportschoolketen in het hele land populair geworden.

Dus moet je hier meedoen? Ontdek het in dit artikel. In dit artikel nemen we u mee door een diepgaande analyse van Esporta Fitness vanuit verschillende belangrijke aspecten.

Lees verder!

wat zal ik leren

Is Esporta Fitness een goede sportschool?

Esporta Fitness Worth (2023 Edition) | Doctor of Training (1)

Welnu, het antwoord op deze vraag hangt van verschillende factoren af. Op zoek naar een betaalbare sportschool met alle basics? Als dat zo is, zouden we zeggen dat Esporta Fitness de moeite van het bekijken waard is.

Naast een zeer betaalbaar lidmaatschapsplan vanaf $ 9,99 per maand, bieden ze ook een premium lidmaatschap met betere voorzieningen en toegang.

Als u echter lid wilt worden van een kwaliteitsvolle sportschool met eersteklas apparatuur en andere factoren, zijn er mogelijk andere Esporta Fitness-alternatieven.

Maar dat gezegd hebbende, het valt niet te ontkennen dat Esporta met hun goedkope lidmaatschapsopties absoluut een geweldige sportschool is om lid van te worden!

Heeft Esporta Fitness goede apparatuur?

Esporta Fitness Worth (2023 Edition) | Doctor of Training (2)

Nou, Esporta is eigenlijk een budgetacademie. Gezien de contributie hebben ze een goede uitrusting.

Wat de beschikbaarheid van apparatuur betreft, is de Esporta absoluut vergelijkbaar met middenklasse sportscholen. De meeste van hun clubs hebben tonnen apparatuur voor krachttraining, cardio en andere trainingen.

Maar als we naar de kwaliteit van hun apparatuur kijken, hebben ze misschien niet de beste machines. Maar dat betekent niet dat ze er slecht aan toe zijn.

Maar in vergelijking met andere middelgrote sportscholen, zelfs de moedergym van LA Fitness, heeft Esporta misschien niet de modernste apparatuur!

vriendelijk

Het grootste voordeel van een Esporta Fitness-lidmaatschap isuw groepsactiviteiten.

Hieronder vindt u een lijst met de belangrijkste groepsactiviteiten die Esporta aanbiedt:

 • Pilates
 • yoga
 • bootcamp
 • aanpassen
 • aquarobics
 • taekwondo
 • Wielersport
 • Zumba

Houd er echter rekening mee dat alleen premium-leden toegang hebben tot de meeste van deze cursussen. Met het basisabonnement van $ 9,99 kun je namelijk niet deelnemen aan deze groepslessen.

Bovendien zijn fietsfaciliteiten in esports vaak beperkt tot leden in een handvol staten.

Maar dat gezegd hebbende, individuele clubs kunnen zowel hun eigen regels als hun eigen klasselijsten hebben.

Probeer dus contact op te nemen met uw plaatselijke club om meer te weten te komen over de faciliteiten die zij bieden aan verschillende soorten leden.

Spa basis

Esporta Fitness Worth (2023 Edition) | Doctor of Training (3)

Een kleine tot middelgrote sportschool zijn met zwembad en spa is een andere kracht van Esporta Fitness. De meeste clubs hebben een Olympisch zwembad voor junioren.

Ze bieden ook individuele of groepszwemlessen aan, al dan niet tegen meerprijs!

Naast zwembaden hebben de meeste clubs ook spa's.

mis het niet:

Gratis Blink Fitness gratis
op elk moment de moeite waard om te trainen
Gratis Snapfitness

Andere sport- en fitnessfaciliteiten

Esporta Fitness Worth (2023 Edition) | Doctor of Training (4)

Naast bodybuilding, cardio, pool en spa biedt Esparta Fitness nog enkele extra's.

Andere faciliteiten van Sparta zijn basketbalvelden, volleybalvelden, squashbanen en meer. Maar ook hier kan het voorkomen dat een basislidmaatschap geen gebruik kan maken van deze extra faciliteiten.

Ze bieden ook kleedkamers, zodat je je spullen veilig kunt opbergen tijdens het sporten!

kinderopvang

Het grootste nadeel van de meeste goedkope sportscholen in de VS is het gebrek aan kinderopvang. Dit kan voorkomen dat ouders met jonge kinderen lessen lichamelijke opvoeding volgen.

Maar in esports heb je wat ze een kinderclub noemen.

Uiteraard kunnen er extra kosten verbonden zijn aan het gebruik van kinderopvang. Praat dan met een plaatselijke clubmanager voor meer informatie.

Wat zijn de voor- en nadelen van Esporta Fitness?

zoals elke anderemiddelbare schoolEsporta Fitness heeft zijn voor- en nadelen in de VS.

Hier zijn enkele belangrijke voor- en nadelen van deze sportschoolketen

voordeel

 1. geweldig voor budget
 2. De meeste clubs hebben geen tekort aan uitrusting en machines
 3. Extra voorzieningen tegen betaling
 4. kinderopvang
 5. aanmelden bij meerdere clubs
 6. Uitstekende groepslessen tegen betaalbare prijzen
 7. persoonlijke trainer

tegenspraak

 1. De kwaliteit van de apparatuur is op sommige plaatsen niet zo goed
 2. Mogelijkheid om kosten te verbergen
 3. Sommige clubs hebben geen goede sanitaire voorzieningen
 4. sommige clubs zijn vaak druk

Wat kost een Espor Fitness abonnement?

De grootste attractie van e-sports is natuurlijk de prijs. De lidmaatschapskosten zijn de laagste van alle sportschoolketens in de VS.

Als u op zoek bent naar basisfitnessapparatuur zoals krachttraining en basiscardio, kost een abonnement op Esporta slechts $ 9,99 per maand.

Maar dat is de prijs van een basisabonnement. Door je te abonneren op hun premium-abonnement, kun je nog meer voorzieningen krijgen. Premium-lidmaatschap kost $ 25,99 per maand voor één staat. Door $ 29,99 per maand te betalen, kunt u een premium-abonnement voor meerdere staten krijgen.

Maar dat is slechts het bedrag dat u elke maand betaalt. Naast deze maandelijkse contributie betaal je bij je eerste aansluiting ook een jaarlijkse contributie en een initiatiefee.

Het basislidmaatschap van $ 9,99 vereist een initiële vergoeding van $ 99,99. Maar met premium abonnementen hoef je in eerste instantie niet veel te betalen; de initiële kosten van deze lidmaatschappen zullen slechts een nominale $ 1 bedragen.

Over de jaarlijkse vergoeding gesproken, ze rekenen eenmaal per jaar ongeveer $ 53 per jaar. De meeste clubs brengen drie maanden na toetreding een jaarlijkse contributie in rekening.

Naast deze kosten kunnen individuele clubs voor bepaalde faciliteiten extra kosten in rekening brengen. je kan ookhuur een personal trainer inbetaal meer.

De exacte kosten voor het inhuren van een personal trainer zijn afhankelijk van het clubbeleid en de vergoeding die door de trainer is vastgesteld, terwijl kinderopvang ongeveer $ 10 per maand kost.

Praat ook altijd met het clubmanagement voordat u lidmaatschapsovereenkomsten ondertekent of beoordeelt om misverstanden te voorkomen.

En als je niet zeker bent van de kwaliteit van een sportschool, kun je altijd kiezen voor een gratis proefperiode.

Esporta Fitness biedt zijn aspirant-leden een gratis proefperiode van 3 dagen aan, en sommige clubs bieden ook een proefperiode van 7 dagen aan. Een gratis proefperiode is een geweldige manier om uit de eerste hand meer te weten te komen over een club voordat je lid wordt.

mis het niet:

Onelife Fitness De moeite waard
Gratis Lifetime Fitness gratis
Gold's Gym Vind je het niet erg?

Wat houdt een Esporta Fitness abonnement in?

Wat je esports-abonnement omvat, hangt af van het abonnement dat je kiest. Ze bieden momenteel drie soorten abonnementen aan.

Het eerste en meest populaire is het Basic-abonnement, dat $ 9,99 kost. Dit programma voorziet je van kracht- en cardioapparatuur.

Maar heb je meer te besteden, dan kun je kiezen voor een Premium Single State of Premium Multi State lidmaatschap. Beide lidmaatschapsopties bieden min of meer vergelijkbare voorzieningen.

Dat betekent dat u kunt deelnemen aan groepsactiviteiten, banen, squashspellen, zwembaden, spa's en meer.

Spartaanse groepscursussen omvatten ca.Alle grote recreatieve fitnessactiviteiten.

Het enige verschil tussen deze abonnementen is dat je met het Premium Multi State-abonnement elke sportclub in elke staat kunt bezoeken. Aan de andere kant geeft het Premium Single State-abonnement u toegang tot alle clubs in één staat.

In sommige clubs zijn studiofietsen alleen beschikbaar voor Premium Multi State-leden.

Met het premium multi-state plan van Espor Fitness kunt u ook maximaal twee personen per bezoek meenemen.

Als het gaat om het basisplan, kunt u slechts één club gebruiken.

Dit zijn in feite wat is inbegrepen in een esports-abonnement. Naast deze faciliteiten kun je ook kiezen uit andere diensten zoals personal training en dagopvang. Bij de meeste clubs moet je extra betalen voor dergelijke voorzieningen.

Wat is het beste Esporta Fitness lidmaatschap?

Het antwoord op deze vraag hangt ook af van wat je zoekt met je sportschoolabonnement.

Een van de belangrijkste factoren achter de populariteit van Esporta is het betaalbare lidmaatschapsprogramma. Dus als je op zoek bent naar een basic sportschool waar je regelmatig aan kracht- en cardiotraining kunt doen, dan volstaat het basisplan.

Als dat niet het geval is en u op zoek bent naar betere voorzieningen en bereid bent meer te betalen (tussen $ 20 en $ 30), kunt u kiezen voor de Premium Single State- of Premium Multi State-plannen. Tussen de twee plannen hangt ook af van bepaalde factoren.

Het grootste voordeel van het Premium Multi State-abonnement ten opzichte van het Premium Single State-abonnement is de multi-state toegang tot alle clubs. Dus als u een persoon bent die vaak in het land reist, is de derde optie een betere keuze.

Maar dat gezegd hebbende, met een enkel staatspremieplan krijgt u nog steeds toegang tot veel clubs in uw staat.

ze zijn momenteel voorbij700 clubs van Amerika.Dus elk van deze plannen zal geweldig zijn voor frequente reizigers.

Een ander bijkomend voordeel van het Premium Multi State-abonnement ten opzichte van het Premium Single State-abonnement is toegang tot een fietsstudio. Houd daar dus ook rekening mee.

Zijn er verborgen kosten bij Esporta Fitness?

Hoewel we natuurlijk niet kunnen zeggen dat Esporta verborgen kosten heeft, hebben sommige mensen die er eerder zijn geweest, gemeld dat ze met extra kosten te maken hebben.

Deze extra kosten bestaan ​​in Esporta voornamelijk in de vorm van jaarlijkse vergoedingen. Maar onlangs hebben ze het op hun website vermeld.

Lees in ieder geval de lidmaatschapsovereenkomst voordat u deze ondertekent. Zo voorkom je later misverstanden.

mis het niet:

LA Fitness is het waard
equinox waard
Planeetfitness gratis

Is exportfitness het waard? [verifiëren]

Esporta Fitness Worth (2023 Edition) | Doctor of Training (5)

Zoals we al zeiden, is Esporta Fitness in feite een overkoepelende organisatie voor LA Fitness (een van de grootste sportschoolketens in de VS). Terwijl LA Fitness geweldige faciliteiten en dus hogere maandprijzen biedt, is Esporta eigenlijk de budgetversie.

Onthoud dus altijd dat Esporta voor degenen is die op zoek zijn naar een goedkope sportschool. We geloven dat ze behoorlijke faciliteiten bieden, zo niet geweldig, gezien hun betaalbare prijzen.

Als u op zoek bent naar een zeer eenvoudige sportschool, hebben ze een basisplan. Ze geven je een premium lidmaatschap als je gebruik wilt maken van de betere faciliteiten en toegang wilt krijgen tot de vele clubs. Het is makkelijk!

De meeste Esporta-clubs zijn ruim en goed ingericht. In de meeste gevallen is het dus gemakkelijker om aan een automaat te komen als je niet op bezoek bent tijdens de spitsuren. Maar bij de meeste andere goedkope sportscholen heb je die luxe misschien niet en moet je misschien een paar minuten wachten op een apparaat.

Niet alle esports-clubs zijn echter hetzelfde. Ook meldden sommige leden daar hygiëneproblemen, niet vanwege nalatigheid in de sportschool, maar vanwege een gebrek aan de juiste etiquette in de sportschool.

Houd dus al deze overwegingen in gedachten en overweeg een gratis proefperiode van 3 dagen of 7 dagen te krijgen voordat u beslist of u een langdurig abonnement wilt.

Over het algemeen denken we dat Esporta een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare sportschool!

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 17/01/2024

Views: 6351

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.