FDD Talk: Hoeveel verdienen Pilates Club-franchises (gemiddelde omzet en/of winst)? (2023)

In deze FDD Talk-post leer je over:

 • Sectie I - Algemene informatie over de franchisemogelijkheid van Club Pilates, inclusief belangrijke nieuwsupdates
 • Deel II - Schat de initiële investering voor de Club Pilates-franchise op basis van artikel 7 van de FDD 2021 van het bedrijf.
 • Deel III - Pilates Club initiële franchisevergoeding, licentievergoeding, marketingvergoeding en andere franchisevergoedingen, gebaseerd op items 5 en 6 van de FDD 2021 van het bedrijf
 • Sectie IV - Pilates Club-franchise en eenheden in eigendom begin 2018 en 2019 en eind 2020, gebaseerd op het FDD-project uit 2021 20
 • Sectie V - Presentatie en analyse van de jaarrekening van Pilates Club overeenkomstig sectie 19 van FDD 2021, inclusief de volgende informatie:
 • Gemiddelde maandelijkse bruto-omzetGeproduceerd door Pilates-studio's met een licentie ("Open Studio's") die gedurende elke kalendermaand gedurende ten minste 12 kalendermaanden open zijn geweest, inclusief het kalenderjaar 2020 en de eerste twee kalendermaanden van 2021
 • Gemiddelde maandelijkse bruto-omzetGegenereerd door openbare studio's die actief goedgekeurde diensten aanbieden in hun studio's ("openbare studio's met actieve studio-operaties") gedurende elke kalendermaand inclusief kalenderjaar 2020 en de eerste twee maanden van 2021
 • Gemiddelde maandelijkse bruto-omzetIn elke kalendermaand, inclusief het kalenderjaar 2020, en de eerste twee kalendermaanden van 2021, door andere bekendgemaakte studio's die gedurende 1 of meer dagen tijdens de betreffende kalendermaand gedwongen zijn de studioactiviteit te staken ("heeft openbare studio's en studio-evenementen verstoord")

Deel I - Basisinformatie

17 dingen die u moet weten over de Pilates Club-serie

Core's nieuwe ambassadeur onthuld, gouden medaillewinnaar turnster Aly Raisman

1. Eind december 2020 kondigde The Pilates Club een meerjarige samenwerking aan met turnster en welzijnsadvocaat Aly Raisman. Raisman zal de leidende merkambassadeur zijn om het bewustzijn van de voordelen van Pilates te vergroten, waaronder het ondersteunen van een sterke verbinding tussen geest en lichaam en algeheel welzijn. Pilates is gebaseerd op het versterken van de core, zowel fysiek als figuurlijk. Met de vele uitdagingen van 2020 proberen The Pilates Club en Lesmans mensen eraan te herinneren dat de kracht om verandering te stimuleren en te creëren van binnenuit komt.

2. Raisman zegt: "Mijn doel met trainen is nu om me zowel fysiek als mentaal beter te voelen. Ik hou echt van de Club Pilates-workouts omdat ze in verschillende klassen en moeilijkheidsgraden komen, waardoor ik kan kiezen wat voor mij werkt op op elk gewenst moment." Spullen voor mijn lichaam. Als ik kamp met lage energie of angst, helpt Pilates me om me kalmer en meer ontspannen te voelen, terwijl ik andere keren lessen kies die me helpen gemotiveerd te raken. Iedereen heeft verschillende trainingsdoelen, en Pilates Het is geweldig om opties te hebben voor verschillende fitnessdoelen bij Mention Club.”

3. Raisman zal de "It Comes from the Core"-beweging ondersteunen door zijn persoonlijke Pilates-ervaring en de voordelen van de oefening te delen en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen. Caitlin Tvrdik, marketingdirecteur van The Pilates Club, zei: "We zijn verheugd om de samenwerking tussen The Pilates Club en Aly Raisman aan te kondigen. Met zorgen over welzijn op hun hoogtepunt als gevolg van de wereldwijde pandemie, danken we Aly als partner het benadrukken van het belang van beweging en hun rol bij het ondersteunen van de fysieke en mentale gezondheid."

4. Met meer dan 600 studio's in de VS is Club Pilates het grootste Pilates-boetiekmerk en de eerste die een eigen 500-urig lerarenopleidingsprogramma heeft opgezet om Reformer Pilates-groepslessen volledig en veilig te geven met het merk TRX en Triggerpoint. Hun lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus en zijn ontworpen om de houding te verbeteren, de kern te versterken en spieronevenwichtigheden te corrigeren, zodat sporters zich beter voelen, beter bewegen en "hun leven verbeteren" buiten de studio.

5. In het tijdperk van COVID-19 geven Club Pilates-franchises prioriteit aan gezondheid en veiligheid, waarbij alle studio's Reformer-stations minstens 1,80 meter uit elkaar plaatsen, pre-class screeningvragenlijsten implementeren, contactloze check-ins en verbeterde schoonmaakbenodigdheden. Pilates Club biedt ook een verscheidenheid aan virtuele workouts zodat iedereen kan profiteren van Pilates, ongeacht de setting of het comfortniveau.

6. Met Aly Raisman als officiële ambassadeur voor de lange termijn, zal The Pilates Club het publiek blijven informeren over de vele manieren waarop ze de lichaam-geest-elementen van Pilates elke dag kunnen integreren, zowel thuis als op de Reformer in de studio.Hij landde een van de grootste franchises met meerdere eenheden in de geschiedenis van het bedrijf

7. Begin oktober 2021 kondigde The Pilates Club aan dat het een grote multi-branch, multi-regionale franchise had getekend met de huidige ondernemer en franchise-eigenaar David Shook, die de merkaanwezigheid van Pilates Promote in Houston, Dallas en Central Florida verder zal uitbreiden . . Met de deal verwierf Schuck 13 open Club Pilates-studio's en de licentie om nog eens 16 studio's te openen, een van de grootste individuele franchisedeals in de geschiedenis van het merk.

8. Club Pilates is het oprichtende merk en het grootste aantal studio's onder Xponential Fitness, Inc. De deal brengt het totale aantal Schuck's Club Pilates-studio's op 20, verspreid over Dallas, Houston, Central Florida en Greensboro, North Carolina. Gebieden waar 16 nieuwe studio's zijn gepland, zijn Apollo Beach en Hunter Creek in Centraal Florida, en Pearland, Greatwood en Jersey Village in Texas.

9. Schuck, die een langdurige relatie heeft met Xponential Fitness, tekende voor het eerst een franchise bij Club Pilates in augustus 2016 voordat hij zijn eerste studio opende in maart 2017. Voordat hij bij het bedrijf kwam, speelde Schuck professioneel basketbal in Spanje en verdiepte hij zich later in lesgeven, coaching en bankieren voordat ze de franchisemarkt betreden.

10. Mike Gray, president van Club Pilates zei: “We zijn verheugd dat we een overeenkomst met David zijn aangegaan die het bereik van het merk Club Pilates in veel markten verder zal vergroten. Er is een sterk partnerschap tot stand gekomen - hij heeft bewezen een sterke operator en vertegenwoordiger van het merk Pilates Club te zijn en we kijken ernaar uit om met hem te blijven werken terwijl hij de komende jaren doorgaat met het ontwikkelen en uitvoeren van aanvullend onderzoek met behulp van ons model. ”

11. Schuck voegde eraan toe: "Het Xponential-systeem, het geïntegreerde platform en de ondersteuning werken naadloos samen en zijn succesvol gebleken bij het uitbreiden van Club Pilates naar meerdere markten, dus ik aarzel niet om dit geweldige merk verder te laten groeien." Pula De passie van het personeel, de coaches en de leden van de club heeft me geïnspireerd om het bedrijf te laten groeien en een verschil te maken in het leven van mensen."

12. Deze overeenkomst met Schuck is een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van Club Pilates na verschillende recente successen. Ondanks de pandemie heeft Pilates Clubs sinds begin 2020 (per 30 juni 2021) meer dan 87 nieuwe studio's geopend en heeft het nu bijna 650 open studio's over de hele wereld. Het merk breidt ook internationaal uit, waaronder Australië, Saoedi-Arabië, Japan, Korea, Dominicaanse Republiek en Spanje, en breidt momenteel studio's uit in Duitsland en Singapore.

geschiedenis van het bedrijf

13. De Pilatesclub werd in 2007 opgericht door Allison Beardsley in San Diego, Californië. Beardsley ontwikkelde een op controle gebaseerd fitnessprogramma gebaseerd op de oorspronkelijke hervormer Joseph Pilates. Om de lessen uniek te maken, biedt Beardsley kleine groepslessen aan en voegt moderne apparatuur toe. Beardsley wilde ook dat zijn lessen toegankelijker zouden zijn dan traditionele Pilates-lessen en zorgde ervoor dat zijn lessen acceptabel waren.

14. De Pilatesclub was vanaf het begin succesvol en Beardsley liet het bedrijf de komende jaren groeien. In 2012 begon Beardsley met het franchisen van het Pilates clubconcept. In de daaropvolgende jaren breidde Beardsley Club Pilates uit naar tientallen locaties.

15. In 2015 trok de Pilatesclub de aandacht van Anthony Geisler en zijn bedrijf, LAG Fit (nu Xponential Fitness). Beardsley besloot dat het tijd was om Club Pilates te verkopen, omdat ze niet langer de middelen had om een ​​bedrijf van deze omvang te runnen. Ze verkocht Club Pilates aan Geisler en behield een belang van 25% in het bedrijf.

16. Onder leiding van Geisler groeide Club Pilates de volgende jaren snel en heeft nu vestigingen in de VS, maar ook in Canada, Japan en Korea.

Ondernemersfranchise 500

17. Club Pilates staat op nummer 104 op de Entrepreneur 2021 Franchise 500-lijst.

Sectie II - Geraamde kosten

 • gedetailleerde schatting vanPilates Club-franchisekosten, gebaseerd op artikel 7 van de FDD 2021 van het bedrijf.

Sectie III - Initiële franchisevergoedingen, licentievergoedingen, marketingvergoedingen en andere vergoedingen

 • bijzonderheden overPilates Club Initiële franchisekosten, licentiekosten, marketingkosten en andere kosten, gebaseerd op FDD nr. 5 en nr. 6, 2021 van Point Corporation.

Deel IV - Aantal franchisewinkels en zelfbedieningswinkels

franchisenemer

2018

 • Verkooppunten aan het begin van het jaar: 203
 • Verkooppunten aan het einde van het jaar: 379
 • Netto verandering: +176

2019

 • Verkooppunten aan het begin van het jaar: 379
 • Verkooppunten aan het eind van het jaar: 553
 • Netto verandering: +174

2020

 • Verkooppunten aan het begin van het jaar: 553
 • Verkooppunten aan het einde van het jaar: 601
 • Netto wisselgeld: +48

bedrijf eigendom

2018

 • Verkooppunten aan het begin van het jaar: 0
 • Verkooppunten op het einde van het jaar: 0
 • Netto wisselgeld: 0

2019

 • Verkooppunten aan het begin van het jaar: 0
 • Verkooppunten op het einde van het jaar: 0
 • Netto wisselgeld: 0

2020

 • Verkooppunten aan het begin van het jaar: 0
 • Eindejaars verkooppunt: 5
 • Netto wisselgeld: +5

Deel V - Verklaring van financiële prestaties (item 19, 2021 FDD) en analyse

 • In de grafiek onder punt 19 maakt Pilates Club de maandelijkse gemiddelde bruto-omzet bekend die in elke kalendermaand is gegenereerd voor het kalenderjaar 2020 en de eerste twee kalendermaanden van 2021 (elke kalendermaand en de gecombineerde "meetperiode") Studio's die: (i ) gedurende de evaluatieperiode eigendom waren van en beheerd werden door de franchisenemer van het systeem; (ii) een pre-opening hebben gehad aan het einde van de kalendermaand en gedurende ten minste 11 maanden na die datum voorafgaand aan de opening in bedrijf zijn geweest (elk zijn de "relevante subgroep" van die kalendermaand).
 • Naast het openbaar maken van maandelijkse bruto-omzetinformatie voor alle Disclosure Studio's, bevat dit item ook grafieken die de gemiddelde bruto-omzet weergeven voor elke kalendermaand die de meetperiode bestrijkt: (i) Disclosure Studio's die tijdens die kalendermaand actief waren in hun studio's en een goedgekeurde dienst ("Open onderzoek met actieve studioactiviteit"); (ii) andere Disclosed Studio's in de toepasselijke subset van dezelfde kalendermaand werden gedwongen om gedurende 1 of meer dagen gedurende die kalendermaand te stoppen ("Heeft de Disclosed Studio van de Discontinued Studio").
 • De overzichten van financiële prestaties in Sectie 19 zijn historische verklaringen die zijn gebaseerd op de prestaties uit het verleden van openbaar gemaakt onderzoek. De volgende verklaring is gebaseerd op het maandelijkse winst- en verliesrapport van franchise-eigenaar Disclosed Studios.
 • De volgende tabel in Sectie 19 sluit uit: (i) op ​​enig moment tijdens de meetperiode, Systems Studios eigendom van of beheerd door een aan Club Pilates gelieerde onderneming; (ii) voor een bepaalde kalendermaand, inclusief de meetperiode, is er voor Studio Er geen zachte opening geweest en is er 11 maanden activiteit geweest na de zachte openingsdatum aan het einde van de kalendermaand.
 • De vrijgegeven studio's zijn voor deze bedragen verkocht. Uw individuele resultaten kunnen variëren. Er is geen garantie dat u hetzelfde aantal artikelen zult verkopen.

Deel 1 - Gemiddelde bruto-omzet voor de relevante subset van alle openbaar gemaakte studio's voor elke kalendermaand van de meetperiode

 • Januari 2020: $ 47.479
 • Februari 2020: $ 46.924
 • Maart 2020: $ 30.193
 • april 2020: $ 8.152
 • Mei 2020: $ 11.265
 • Juni 2020: $ 20.499
 • Juli 2020: $ 22.180
 • Augustus 2020: $ 23.972
 • september 2020: $ 27.651
 • Oktober 2020: $ 30.241
 • November 2020: $ 31.538
 • December 2020: $ 28.649
 • Totaal 2020: $ 328.743
 • Januari 2021: $ 29.694
 • Februari 2021: $ 31.724

Deel 2 - Gemiddelde bruto-omzet gerapporteerd door de relevante subgroep van bekendgemaakte studio's met actieve studio-activiteit voor elke kalendermaand die de meetperiode bestrijkt

 • Januari 2020: $ 48.352
 • Februari 2020: $ 47.838
 • Maart 2020: $ 45.256
 • April 2020: $ 31.009
 • Mei 2020: $ 19.014
 • Juni 2020: $ 25.826
 • Juli 2020: $ 26.302
 • Augustus 2020: $ 27.787
 • september 2020: $ 30.121
 • Oktober 2020: $ 31.903
 • November 2020: $ 34.589
 • December 2020: $ 32.194
 • Totaal voor 2020: $ 400.191
 • Januari 2021: $ 32.685
 • Februari 2021: $ 34.713
 • Maart 2020 - februari 2021 Totaal: $ 371.399

Sectie 3 - Gemiddelde bruto-omzet gerapporteerd door de relevante subset van bekendgemaakte studio's voor elke kalendermaand die de meetperiode bestrijkt waarin de studio's werden onderbroken

 • Januari 2020: Niet van toepassing
 • Februari 2020: Niet van toepassing
 • Maart 2020: $ 30.422
 • April 2020: $ 7.510
 • Mei 2020: $ 6.081
 • Juni 2020: $ 7.519
 • Juli 2020: $ 11.711
 • Augustus 2020: $ 7.978
 • September 2020: $ 11.113
 • Oktober 2020: $ 14.815
 • november 2020: $ 17.187
 • December 2020: $ 10.603
 • Totaal 2020: $ 124.939
 • Januari 2021: $ 10.582
 • Februari 2021: $ 11.743
 • Maart 2020 - februari 2021 Totaal: $ 147.264
 • De term "Bruto-inkomsten" betekent de totale inkomsten die zijn gegenereerd door een bepaalde indienende studio tijdens de meetperiode, inclusief alle inkomsten die zijn gegenereerd uit de verkoop en levering van goedgekeurde services aan, van of anderszins via die studio.
 • "Bruto-inkomen" (i) exclusief omzetbelasting (die Studio-eigenaar rechtstreeks aan de relevante belastingdienst moet betalen) en (ii) exclusief inkomsten die een Uitgelichte Studio kan genereren door het aanbieden van lerarenopleidingen.
 • Bij het herzien van artikel 19 en het evalueren van franchiseaanbiedingen, is het met name belangrijk om de volgende kenmerken van bestaande studio's beschreven in artikel 19 te noteren (in vergelijking met nieuwe franchises):
 • .elke Disclosed Studio gebruikt de Handelsmerken en Systemen op een manier die vergelijkbaar is met de manier waarop u dergelijk Intellectueel Eigendom zou moeten gebruiken bij het runnen van de franchiseactiviteiten die worden aangeboden onder het Disclosure Document;
 • B. Sommige van de meer gevestigde Disclosure Studio's maken niet de verschillende andere pre-openingskosten en -uitgaven die u kunt maken bij het ontwikkelen van een nieuw franchisebedrijf, aangezien dergelijke Disclosure Studio's enkele uren open zijn en in bedrijf zijn voordat de meetperiode begint; Dit is
 • w. Sommige aspecten van bepaalde openbaarmakingsonderzoeken worden over het algemeen dagelijks beheerd door één persoon die dergelijke zaken op twee locaties beheert. Hoewel deze toezegging vergelijkbaar is met het inhuren van een "aangewezen manager" of een andere derde partij om bepaalde aspecten van uw franchise te helpen beheren, wil Pilates Club niet dat u dergelijke derde partijen inhuurt bij het starten van een nieuwe franchise (tenzij u meerdere eenheden bezit).
 • Dit artikel 19 onthult of bespreekt geen bedrijfskosten en -uitgaven die zullen worden gemaakt bij het oprichten en voortzetten van de exploitatie van het franchisebedrijf, en omvat ook geen afschrijvingen, belastingverplichtingen en/of kosten voor schuldaflossing (indien van toepassing). ).
 • Verschillende factoren zijn rechtstreeks van invloed op de inkomsten en uitgaven van uw bedrijf, waaronder:
 • (a) de geografische ligging en de bevolking van het aangewezen gebied;
 • (b) reclame-effectiviteit op basis van marktverzadiging;
 • (c) als u uw eigen bedrijf runt of een derde partij in dienst neemt om op te treden als uw aangestelde manager;
 • (d) de prijzen van haar producten en diensten;
 • e) prijzen van materialen, benodigdheden en voorraad leveranciers;
 • f) lonen en personeelsbeloningen (levens- en ziektekostenverzekering, enz.);
 • g) verzekeringskosten;
 • h) weersomstandigheden;
 • (i) het vermogen om klanten te genereren;
 • (j) klantloyaliteit;
 • (k) marktconforme arbeidsvoorwaarden; dit is
 • (l) het harde werk dat u en uw werknemers in uw franchisebedrijf steken.

Belangrijkste franchise-indexen, vergelijkingen, metingen en analyse (exclusieve inhoudPlatina ondertekening)⬇️

Om toegang te krijgen tot de rest van dit artikel en andere premium inkomstenverhogende inhoud,Meld u nu aanroebelaansluiten.Krijg de inside-informatie (en werkelijke winstcijfers) die u nodig hebt om een ​​veilige, slimme franchise-investering te doen.leef ermeehierkom meer te weten.

Krijg de insiderinformatie (en reële winstcijfers) die u nodig hebt om veilige, slimme franchise-investeringen te doen - Meer informatie op: https://www.franchisechatter.com/register/#sthash.le7wKJKM.dpuf


FDD Talk: How Much Do Pilates Club Franchises Make (Average Revenue and/or Profits)? (5)

FDD Talk: How Much Do Pilates Club Franchises Make (Average Revenue and/or Profits)? (7)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated: 05/12/2023

Views: 6025

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.