Hoeveel kost een maandelijks Club Pilates abonnement? (2023)

inhoudsopgave:

Meld u aan bij een sportschool om uzelf beter van dienst te zijn. Het verjongt de geest en houdt lichaam en geest in goede conditie. Als je een beginner bent of een oude Pilates-fan bent die net lid wordt van de sportschool, heb je waarschijnlijk gehoord van Pilates Club.

Veel mensen geven de voorkeur aan de Club Pilates-studio omdat het een hervormer is op basis van moderne technologie. Dit heeft echter een hoge prijs en is vaak gebonden aan één persoon. Als je je afvraagt ​​hoeveel een Club Pilates-pas kost, kan ik je vertellen dat de kosten afhangen van hoe vaak je van plan bent lessen bij te wonen. Toegang tot het volledige pakket kost $ 199. Dankzij dit kun je nu zoveel lessen volgen als je wilt. Voor $ 84 krijg je vier lessen per maand; voor $ 149 krijg je toegang tot acht; voor $ 219 krijg je er 10. Hoewel een Pilates-club een populaire optie is, is deze vaak duur. Dus de vraag is, is het de prijs waard, en waarom is het zo duur.

Laten we eens kijken waarom mensen om Pilatesclubs en hun leden geven.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (1)

Kan Pilates u helpen om af te vallen?

Het korte antwoord op deze veelgestelde vraag is ja, Pilates kan je helpen om af te vallen. Volgens een onderzoek uit 2017 hielp het beoefenen van Pilates gedurende twee maanden 37 vrouwen met overgewicht om gewicht te verliezen, hun BMI te verlagen en hun buik en heupen strakker te maken, waardoor ze gewicht verloren. De deelnemers waren vrouwen met overgewicht in de leeftijd van 30 tot 50 jaar.

Het korte antwoord op deze veelgestelde vraag is ja, Pilates kan je helpen om af te vallen. In een onderzoek uit 2017 verloren 37 vrouwen met overgewicht tussen de 30 en 50 jaar gewicht, hadden een lagere body mass index en hadden een strakkere taille, buik en heupen na twee maanden Pilates te hebben beoefend.

Als u echter het gewenste gewichtsverlies wilt zien, moet u Pilates combineren met andere technieken voor gewichtsverlies, zoals gezond eten. Lees verder voor meer informatie over Pilates en gewichtsverlies.

Als je snel probeert af te vallen, is Pilates misschien niet de beste keuze, hoewel het je kan helpen veel calorieën te verbranden. Het is niet zo effectief als meer traditionele cardio-oefeningen zoals hardlopen, fietsen en touwtjespringen.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (2)

Heeft Pilates de kracht om het lichaam te transformeren?

Pilates is bekend en geliefd vanwege het opbouwen van lange, sterke spieren, het verbeteren van de spiertonus, het balanceren van spieren en het verbeteren van de houding. Als je Pilates regelmatig beoefent, zal het je lichaam veranderen. Door de combinatie van deze voordelen ziet en voelt u zich helemaal anders.

Zelfs als je nog nooit een Pilates-les hebt gevolgd, begrijp je waarschijnlijk wat het inhoudt en wat de algemene voordelen zijn. Dat het beoefenen van Pilates goed is voor zowel lichaam als geest zullen veel experts graag bevestigen, hoewel yoga tegenwoordig populairder is geworden dan Pilates. Pilates kan snel de kracht en flexibiliteit van het lichaam vergroten, omdat het erg sterk en effectief is als het op de juiste manier wordt beoefend en onderwezen. Naast het vergroten van kracht en flexibiliteit, kan Pilates veel andere dingen helpen verbeteren, zoals een betere houding, betere ademhaling, een beter humeur en merkbaar gewichtsverlies en tonus. Met slechts één sessie kunt u de voordelen beginnen te voelen, en binnen een week of een maand kunt u voor het leven verslaafd zijn!

We kennen uit de eerste hand de voordelen van Pilates en de verbazingwekkende effecten ervan op holistisch niveau. Daarom is Pilates al een tijdje zo'n enthousiaste uitnodiging voor onze vrouwenretraite op Bali. De perfecte manier om je liefde te beginnen of te verdiepen, deze oefening zal niet alleen je lichaam veranderen, maar ook je leven en levensduur. Onze luxe Pilates-retraites zijn perfect voor alle niveaus en, zoals je hieronder zult lezen, zijn de perfecte manier om beide te doen.

De meeste moderne trainingsregimes richten zich op bepaalde delen van het lichaam terwijl ze de ontwikkeling van andere negeren. Pilatestraining stimuleert de ontwikkeling van gebalanceerde spieren en traint het hele lichaam. Als het gaat om algehele fysieke fitheid, het verbeteren van de flexibiliteit van de gewrichten en het vergroten van het bewegingsbereik, is Pilates in feite ongeëvenaard. Pilates benadrukt de uitlijning van het lichaam en het bewustzijn van het gehele hulpbronnensysteem van het lichaam. Hij kan vriendelijk zijn, maar ook hard. Met ultieme gratie, controle en precisie vereist Pilates dat je je lichaam mentaal beweegt als één continu geheel terwijl je ademt. Pilates omvat een dosis cardiovasculaire oefening, en zelfs als het niet zo effectief is als intervaltraining of 10 km hardlopen, zal het je hartslag zeker verhogen. Regelmatige beoefening van Pilates kan je lichaam transformeren en staat erom bekend sterkere spieren op te bouwen, de spiertonus te verbeteren, de spieren in balans te brengen en de houding te verbeteren. Met deze gecombineerde voordelen voelt u zich verfrist.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (3)

Wat zijn de nadelen van Pilates?

Nadelen van Mat Pilates Als je gewend bent om in de sportschool te trainen, kan Mat Pilates een grotere uitdaging zijn dan oefeningen zoals stationair fietsen of hardlopen. Dit komt omdat zonder de hulp van gewichten de kernspieren het lichaam rechtop houden naast het ondersteunen van de beweging van de armen en benen.

Een geweldige plek om je Pilates-avontuur te beginnen, is door te trainen op een mat. In tegenstelling tot de Pilates Reformer, heb je voor de Mat Pilates-les alleen jij, je mat en je trainer nodig - en toch krijg je een geweldige allround workout!

In sommige gevallen biedt een Pilates-mat echter niet altijd dezelfde voordelen als een Pilates-reformer, of vice versa. Door de effecten van een Pilates-mat op het lichaam te begrijpen, de voordelen die het biedt en de voor- en nadelen van het beoefenen van Pilates op een mat, wordt het gemakkelijker om een ​​weloverwogen beslissing te nemen bij het starten met Pilates.

Overweeg je een Pilatesles te volgen om je conditie te verbeteren? Hier zijn de belangrijkste voor- en nadelen van Pilatesmatten.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (4)

Kan Pilates helpen buikvet te verliezen?

Kortom, Pilates kan u helpen gewicht te verliezen door uw kernspieren te versterken, het vermogen van uw lichaam om vet te verbranden te verbeteren en uw stressniveau te verlagen. Pilates in combinatie met andere cardio-oefeningen kan je echt helpen om af te vallen.

Maakt Pilates mijn buik plat? | Pilates-studio in Dubai.

De viscerale laag die de organen omringt en tussen de organen zit, is het eerste bestanddeel van buikvet. Het beschermingsmechanisme is afhankelijk van visceraal vet. Het zal dienen als uw opbergdoos als u te zwaar bent. Omdat visceraal vet strak is, zal het er strak uitzien, zelfs als je buik zakt.

De andere is onderhuids vet. Deze laag is de basis van de huid. Dit vet verschijnt en ziet er "slap" uit. Vrouwen slaan meer onderhuids vet op (voornamelijk voor het opvoeden van kinderen) dan mannen. In tegenstelling tot vrouwen hebben mannen met overtollig buikvet vaak strakke, strakke of slappe buiken. Dit komt omdat vrouwen de neiging hebben om vet op te slaan in de onderhuidse laag in plaats van in de viscerale laag.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (5)

Welke oefening is geschikt voor Pilates?

zwemlessen. Aanvullende Pilates-oefeningen zullen uw gezondheid verbeteren. Pilates is een populaire oefening onder mensen met gewrichtsproblemen. Weergave. Gewichtheffen Je immuunsysteem werkt beter met meer spiermassa. Weergave. Wielersport; gezichtspunt. HIIT-oefening.

Volgens talrijke studies kan Pilates de werking van het immuunsysteem verbeteren. Hoe sterker je immuunsysteem is, hoe gezonder je zult zijn. Sinds de oprichting in de jaren 1920 is Pilates een populaire vorm van krachttraining geworden. Volgens onderzoek kan Pilates de houding, ademhalingstechniek, flexibiliteit en kernkracht verbeteren. Pilates gaat echter niet alleen over het opbouwen van spieren. Bovendien biedt het een uitstekende training en bevordert het de spiergroei terwijl het een slanke lichaamsvorm behoudt. Door cardio te combineren met Pilates, kun je gezonder leven. Officiële aanbevelingen van de American Heart Association en Centers for Disease Control Welke oefeningen ondersteunen Pilates het beste?

Pilates is een populaire oefening onder mensen met gewrichtsproblemen. Van Pilates is aangetoond dat het gewrichtspijn vermindert die wordt veroorzaakt door ziekten zoals artrose en osteoporose. Mensen die gewrichtsproblemen hebben en steeds fitter willen worden, moeten zwemmen als een aanvullende oefening overwegen. Het kan cardio met lage intensiteit of cardio met hoge intensiteit zijn, afhankelijk van hoeveel stress je jezelf oplegt. Mensen van alle niveaus kunnen het gebruiken omdat het flexibel en goedkoop is. Zwemmen is een zachte activiteit omdat water 90% van je lichaam ondersteunt. Bovendien is zwemmen in onderzoeken in verband gebracht met een beter humeur en minder stress. Pilates biedt dezelfde voordelen als hardlopen, dus de twee oefeningen vullen elkaar goed aan.

Hoe meer spieren je hebt, hoe effectiever je immuunsysteem zal zijn. Pilates is effectief bij het vergroten van de buik- en spierkracht. Maar als u spiermassa wilt vergroten, is het de moeite waard om een ​​wekelijkse krachttrainingssessie in uw trainingsregime op te nemen. Vanwege de verscheidenheid aan apparatuur die beschikbaar is in de sportschool om te helpen bij spiergroei, kiezen de meeste mensen voor krachttraining. Kijk uit naar lokale sportscholen die Precor-, Life Fitness- of Star Trac-apparatuur verkopen. De apparaten zijn goed gemaakt, modern en trendy. Ze staan ​​er ook om bekend dat ze geweldige resultaten opleveren.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (6)

Wanneer beginnen ze de effecten van Club Pilates te zien?

U zult veranderingen in uw lichaam opmerken en binnen 2-3 maanden zou u zich erg op uw gemak moeten voelen bij het volgen van lessen van niveau 2. Mijn neef kan maar één keer per week gaan, maar na 6-8 lessen begint ze te merken dat ze tussen en na de lessen meer energie heeft. gebufferd.

De komende weken zullen veel mensen goede voornemens maken om in vorm te komen of zelfs af te vallen in het nieuwe jaar. Elke januari ziet de Pilatesclub waar ik de afgelopen drie jaar Reformed Pilates-lessen heb gevolgd een golf van nieuwe inschrijvingen. Dus meestal is de drukte in maart dunner en keren de meeste mensen terug naar hun oude leven.

Dus als je een lidmaatschap van een Pilatesclub overweegt om je nieuwjaarsdoelen te bereiken, maar je hebt vragen, lees dan verder. Als je ervoor kiest om je aan te melden, zal ik je laten zien hoe het is om lid te zijn en hoe je het meeste uit je lidmaatschap kunt halen.

Club Pilates biedt een verscheidenheid aan lessen die lage intensiteit, op Reformer Pilates gebaseerde, full-body workouts bieden die lichaam en geest stimuleren. Door hun unieke Pilates-lidmaatschapsprogramma verlagen ze de kosten van Reformatorische Pilates-lessen. Pilates is nog steeds het duurste sportschoollidmaatschap dat ik ooit heb gehad, maar het is goedkoper dan naar een privé-sportschool gaan voor een Pilates-les of zelfs naar de sportschool gaan waar ik vroeger heen ging waar lessen van 30 minuten $ 25 tot $ 40 kosten. Hervormers zijn van oudsher om een ​​aantal redenen duur geweest, waaronder de behoefte aan gespecialiseerde training voor leraren om lessen te geven, en het feit dat hervormers duur zijn in aanschaf en onderhoud.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (7)

Is Pilates moeilijker dan gewichtheffen?

Hoewel krachttraining zeer effectief kan zijn bij het opbouwen van kernkracht, kunt u met Pilates hogere intensiteiten bereiken en uw algehele lichaamsflexibiliteit aanzienlijk verbeteren.

In feite is het vergelijken van Pilates en bodybuilding, waarvan veel beoefenaars vinden dat ze moeten worden gekozen, als het vergelijken van appels met peren; zoals later in dit artikel zal worden aangetoond, hebben de twee soorten training heel verschillende doelen en functies.

We raden u aan de specifieke kenmerken van elke trainingsmethode zorgvuldig te overwegen en deze af te stemmen op uw eigen doelen voordat u besluit tussen krachttraining of Pilates, aangezien de effectiviteit van elke methode sterk kan variëren.

Simpel gezegd, Pilates is beter in revalidatie, mobiliteit en algemene beweging met weinig impact, terwijl krachttraining is ontworpen om kracht op te bouwen, spiermassa te vergroten en niet-spierweefsel te versterken.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (8)

Wat moet ik eten na Pilates?

Na een Pilates les is het ontzettend belangrijk om je lichaam te voorzien van de juiste voeding. Weergave. Probeer bijvoorbeeld eens een salade met kip en quinoa na een Pilatesles. Weergave. Probeer bijvoorbeeld eens een salade met kip en quinoa na een Pilatesles. Broodje Volkoren Kalkoen. Gegrilde zalm en Griekse groenteyoghurt gecombineerd met fruit.

Pilates wordt vaak gezien als een core-benadrukkende training. Pilates gaat niet alleen over buikspiertraining, hoewel dat ongetwijfeld waar is. In feite is het een conditieoefening voor het hele lichaam die u kan helpen flexibeler, sterker en meer rechtop te worden. Het eten van het juiste voedsel voor en na de les is echter van cruciaal belang om de voordelen van uw Pilates-training te maximaliseren.

De frequentie van lichaamsbeweging en voeding zijn belangrijk. Wat u voor en na een Pilates-sessie eet, kan zelfs uw prestaties beïnvloeden. Daarom schreven we dit artikel over wat te eten na prata. Lees verder voor meer informatie.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom eten zo belangrijk is voor Pilates. Helaas is het niet gemakkelijk. Waarom kun je tenslotte niet gewoon sporten en eten wat je wilt? De reactie van uw lichaam op Pilates-oefeningen kan sterk variëren, afhankelijk van wat u voor en na uw training eet.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (9)

Is Pilates de hype waard?

De vele indrukwekkende gezondheidsvoordelen van Pilates worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Volgens onderzoek kan het helpen de spierflexibiliteit en het uithoudingsvermogen te vergroten, chronische pijn te verminderen en symptomen van depressie en angst te verminderen.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (10)

Waarom is Pilates zo duur om te leren?

Vergeleken met andere soorten lichamelijke opvoeding, waarbij instructeurs na weekendlessen kunnen worden gecertificeerd zonder een oefenexamen, vereist een Pilates-certificeringsprogramma meer werk, geld en tijd. Pilateslessen zijn om een ​​aantal redenen duurder dan de meeste groepsfitnesslessen, waaronder deze.

In Singapore kost een typisch jaarlijks lidmaatschap in de regio, vergelijkbaar met Safra, ongeveer $ 40. Om lid te worden van sportscholen zoals Amore, Fitness First, Virgin Active of California Fitness, die leden tot $ 250 per maand in rekening brengen, is een minimaal jaarcontract vereist. Groepslessen bij de Pilates Reformer-lessen van Pilates Studio beginnen vanaf $ 65 per persoon, terwijl Pilates-matlessen met onafhankelijke instructeurs variëren van $ 20 tot $ 35 per persoon per klas.

Ja, als je één keer per week een Reformer Pilates les volgt, kan het duurder zijn in vergelijking met andere groepslessen. Als je vier lessen per maand volgt, zijn de kosten $ 260. Aangezien Pilates Reformer-lessen duurder zijn dan andere fitnesslessen, aarzelen de meeste mensen om ze eens te proberen. Er zijn echter goede redenen waarom Pilates-reformatielessen meer kosten. Dit artikel biedt enkele redenen waarom Pilates de investering waard is.

Om u de veiligste en meest effectieve Pilates-beoefening te bieden, zijn al onze instructeurs Stott Pilates® opgeleid en hebben ze minimaal vijf jaar ervaring. Ons toegewijde team werkt met u samen om het beste fitnessprogramma te creëren, of u nu een doorgewinterde atleet, beginner, 30-jarige of actieve opa bent. Elke Pilates-les wordt door een ervaren Pilates-trainer afgestemd op de kracht en het vermogen van elke deelnemer, zodat iedereen een uitdagende maar beheersbare training krijgt. Pilates is een effectievere vorm van lichaamsbeweging dan naar een bootcamp gaan of naar de sportschool gaan, omdat deze trainingen kunnen worden aangepast aan uw individuele behoeften.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (11)

Kan Pilates de liefdesgreep laten verdwijnen?

Door een Pilates-les te volgen, toon en toon je je hele lichaam, vooral je buikspieren.

Het is moeilijk om aardig te zijn voor je lichaam. Zelfs de meest zelfverzekerden onder ons richten zich op bepaalde eigenschappen of eigenschappen in onszelf die we niet leuk vinden. De beruchte "lovehandle" is een veelgehoorde klacht. Gelukkig kun je ze kwijtraken en je gezondheid verbeteren met slechts een paar kleine veranderingen in je levensstijl. Zie hoe:

Suiker is overal en als je niet oplet, kan het grote schade aanrichten aan je lichaam door overtollig vet op te slaan. Als je gaat limiteren, controleer dan de labels; het zal je verbazen hoeveel beter je lichaam zal voelen en eruit zal zien als je stopt met het eten van wit voedsel. "Ik adviseer mijn klanten om de etiketten goed te lezen en bewust te zijn van toegevoegde suikers. Volgens Michelle Cady, fitness- en integratieve voedingscoach bij FitVista.com, mogen vrouwen niet meer dan 25 gram per dag binnenkrijgen, aangezien een gewoon blikje frisdrank bevat 35 gram, dat is niet veel." Godzijdank zal de FDA in 2018 en 2019 nieuwe etiketten eisen om toegevoegde suikers, zoals sucrose, te onderscheiden van natuurlijke suikers die afkomstig zijn van echt voedsel, zoals bananen. "

Een van de beste oefeningen is de traditionele plank. Als het gaat om het versterken van probleemgebieden, is core-oefening geweldig omdat het het hele lichaam traint. Als veel mensen horen "P. iedereen, alles", zegt Zumba-instructeur en -trainer Lana Herzig, die in New York woont. Herzig raadt aan te beginnen met drie sets van 20 seconden rust gedurende 10 seconden ertussen, en ga dan verder.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (12)

Helpt Pilates slappe armen?

Deze trainingstechniek verlengt en versterkt je spieren door vet te verbranden. Na verloop van tijd kan het rugpijn, buikvet en slappe armen verminderen en tegelijkertijd de lichaamssamenstelling verbeteren. Pilates is minder belastend voor je gewrichten dan krachttraining en bovendien veiliger.

De onverwachte gezondheidsvoordelen van Pilates.

Als je er op je best uit wilt zien, is dit het moment om Pilates te proberen. Hoewel Pilates al een tijdje bestaat, groeit het gebruik ervan naarmate meer mensen de transformerende effecten ervan ontdekken.

De wetenschap ondersteunt de gezondheidsvoordelen van Pilates. Door Pilates te beoefenen, kunt u sterker, flexibeler en slanker worden. Na verloop van tijd versterkt het de kern, verhoogt het de beweeglijkheid van de gewrichten en vormt het uw figuur.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (13)

Kan Pilates u helpen buikvet te verliezen?

Om je buikspieren op te bouwen, is Pilates misschien een betere optie. Pilates richt zich op de diepste lagen van de buikspieren, waardoor het effectiever is in het verminderen van buikvet dan trainen in de sportschool.

De eerste stap is om op je rug te gaan liggen met je benen verticaal gestrekt naar het plafond. Je voeten moeten in een V-vorm staan ​​met je tenen naar voren gericht. Je hielen moeten samen zijn.

Stap 2: Leg je handen achter je rug en til je hoofd en nek op. Houd je ellebogen open.

Stap 3: Houd je hoofd omhoog en beweeg je benen langzaam op en neer zonder de mat te verlaten. Adem in terwijl je neerhurkt; adem uit terwijl je opstaat. 8 tot 10 herhalingen zouden genoeg moeten zijn.

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (14)

Op welke tijd van de week moet je Pilates beoefenen?

Net als veel andere fitnessprogramma's, vereist Pilates dat je minstens 3 keer per week traint. U kunt echter maximaal vier tot vijf Pilates-lessen per week volgen om de kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen van uw lichaam verder te ontwikkelen.

We zijn hier om geweldige tips te geven over hoe je balans kunt vinden in je dagelijkse leven en hoe je je Pilates-schema kunt plannen. zie de resultaten.

De traditionele Pilates Reformer workout is gemoderniseerd met KX Pilates training. Je algehele flexibiliteit, kracht en spierdefinitie zullen allemaal profiteren van deze volledige lichaamstraining. Door een regelmatige trainingsroutine te volgen, kunt u profiteren van de korte- en langetermijneffecten van Pilates.

Maar zoals met de meeste dingen in het leven, hangt het allemaal af van uw mate van toewijding. Tijd vinden om Pilateslessen te volgen kan een uitdaging zijn voor mensen met drukke schema's. Hoe vaak per week moet je Pilates doen om resultaat te zien?

How much does a monthly Club Pilates subscription cost? (15)

gerelateerde artikelen:

  1. Lidmaatschapskosten Pilates Club
  2. Hoeveel kost het lidmaatschap van Club Pilates Naperville?
  3. Eagle Idaho Club Pilates-lidmaatschapskosten
  4. Corepower Yoga Maandelijkse vergoeding
  5. Kan ik mijn Pilates Club-lidmaatschap opschorten?
  6. Hoeveel kost een Pilates clubpaspoort?

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 28/11/2023

Views: 6065

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.